Υλικά
κολοκυθοανθοί
φέτα
πιπέρι
ελαιόλαδο
λίγο λάδι
μπόλικο δυόσμο
φέτα
πιπέρι
ελαιόλαδο
λίγο λάδι
μπόλικο δυόσμο
Για κουρκούτι
1 κουτάκι μπύρααλεύρι όσο πάρει να γίνει χυλός
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε στραγγίζουμε τους ανθούς ,Ετοιμάζουμε την γέμιση με τα παραπάνω υλικά.
Τους γεμίζουμε όλους να είναι έτοιμοι
Ετοιμάζουμε το κουρκούτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά να σταθεί.
Βουτάμε τους κολοκυθοανθούς στο κουρκούτι και τους τηγανίζουμε!
Δημιουργός συνταγής: Lena Kallitexnida