Τρούφες με ινδοκάρυδο

Εύκολες τρούφες ινδοκάρυδου με λευκή σοκολάτα και πορτοκάλι!!!!

Υλικά

250 γρ ινδοκάρυδο
1 ζαχαρουχο γάλα
150 γρ λευκή σοκολάτα
Ξύσμα από ένα μεγάλο πορτοκάλι
Λίγο καρύδα ακόμα για το τύλιγμα

Εκτέλεση

Σε κατσαρολάκι βάζω το ζαχαρουχο να κάψει και να ρευστοποιηθεί ,όχι να βράσει. Κατεβάζω από τη φωτιά και προσθέτω σε κομμάτια την λευκή σοκολάτα και το ξύσμα πορτοκάλι. Ανακατεύω να λιώσει καλά η σοκολάτα και προσθέτω και την καρύδα. Θέλω το μείγμα τόσο σφιχτό όσο να πλάθεται. Αφήνω στην άκρη να κρυώσει και πλάθω τρουφάκια.
Τα περνάω από το ινδοκάρυδο. Μπορείτε να τα βουτήξετε και σε λιωμένη μαύρη σοκολάτα..... είναι απλά υπέροχα!
Δημιουργός συνταγής: Τζέλα Αντωνοπούλου