
Υλικά (για μιάμιση δόση)
- 7 αυγά
- 2,5 ποτήρια νερού ζάχαρη
- 1,5 ποτήρι νερού σπορέλαιο
- 1,5 ποτήρι νερού γάλα
- 750 γρ αλεύρι φαρίνα Γιώτης
- 1 ποτήρι νερού τρούφα
Για το γαρνίρισμα
- Λιωμένη κουβερτούρα
- Τρούφα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπορέλαιο, το γάλα, τη φαρίνα Γιώτης και τέλος την τρούφα αφού πρώτα την αλευρώσουμε.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι 37×26 εκατοστών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 45 λεπτά.
- Γαρνίρουμε με κουβερτούρα λιωμένη και τρούφα.
Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα