
ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 κιλό κιμά μοσχάρι, 2 μικρά αυγά, 1 κρεμμύδι, την ψίχα από 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, λίγη φρυγανιά, μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κουταλιά της σούπας ξύδι, λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη, πιπέρι, δυόσμο, και αλάτι, τα ζύμωσα, έπλασα κεφτέδες και τηγάνισα σε σπορέλαιο.
Στο ίδιο λάδι έριξα 4 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη, κομμένες πιπεριές πολύχρωμες, 1 κουταλιά κόφτη ζάχαρη και λίγο αλάτι και έβρασα τη σάλτσα μαζί με τους κεφτέδες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
