Κεφτέδες με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και πολύχρωμες πιπεριές


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. 1/2 κιλό κιμά μοσχάρι, 2 μικρά αυγά, 1 κρεμμύδι, την ψίχα από 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, λίγη φρυγανιά, μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κουταλιά της σούπας ξύδι, λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη, πιπέρι, δυόσμο, και αλάτι, τα ζύμωσα, έπλασα κεφτέδες και τηγάνισα σε σπορέλαιο. 
  2. Στο ίδιο λάδι έριξα 4 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη, κομμένες πιπεριές πολύχρωμες, 1 κουταλιά κόφτη ζάχαρη και λίγο αλάτι και έβρασα τη σάλτσα μαζί με τους κεφτέδες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.


Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα 
  
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!