Εάν τα φιλέτα γλώσσας είναι κατεψυγμένα πρέπει πρώτα να τα πλύνετε και να τα αφήσετε να στραγγίξουν τα υγρά τους.
Ζεσταίνετε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζετε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα, αφού πρώτα τα αλατίσετε και να τα στεγνώσετε καλά με χαρτί κουζίνας.
Ψήνετε για 3 λεπτά και τα φιλέτα γλώσσας είναι έτοιμα.
Αφαιρέστε τα φιλέτα και βάλτε τα σε μια πιατέλα.
Στο ίδιο τηγάνι, βάλτε το Bιτάμ, το ξύσμα λεμονιού και το κρασί σε χαμηλή φωτιά.
Πρόσθεστε τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψτε.
Μετά από 2-3 λεπτά αποσύρετε από τη φωτιά, ρίξτε τον άνηθο ή μαϊντανό και έτοιμη η σάλτσα σας.
Περιχύστε με αυτήν τα φιλέτα και συνοδεύστε με ολόκληρες baby πατατούλες με τη φλούδα, ψητές ή βρασμένες στον ατμό.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!