Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες



ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΑΡΙΝΕΡΙΣΜΕΝΕΣ


Εξαιρετική συνταγή για πολύ ωραίες νόστιμες και μαλακές μπριζόλες!!!

Υλικά

  • 4 μπριζόλες χοιρινές με κόκαλο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  • 1 κουτ. σούπας γλυκό τσίλι
  • 2 κουτ. σούπας κέτσαπ
  • 2 κουτ.σούπας μέλι
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο

Εκτέλεση

Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τις μπριζόλες και τις αλείφετε με αυτό το μείγμα.
Αφήνετε τουλάχιστον 2 ώρες να μαριναριστούν και ψήνετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45’ περίπου, γυρίζοντάς τες και περιχύνοντάς τες με το ζουμί τους.
Ετοιμάζετε και πατάτες τηγανητές και σερβίρετε!!
Είναι εξαιρετικά μαλακές κατ' αυτόν τον τρόπο.

μπριζόλες μαριναρισμένες