
CHEESECAKE ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ
Ετοιμάστε αυτό το δροσερό και εύκολο Cheesecake χωρίς πολύ κόπο!
Η εκτέλεσή του είναι απλή, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Υλικά
- 350 γρ. μπισκότα πτι μπερ, τριμμένα
- 250 γρ. Βιτάμ, λιωμένο
- 1 κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση cheesecake
- 1 ποτήρι νερού γάλα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος για όλες τις χρήσεις
- Μαρμελάδα βύσσινο
- Βύσσινα κομπόστα, για διακόσμηση
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ενσωματωθούν καλά.
- Μοιράζουμε το μείγμα στα ποτηράκια, πιέζοντας ελαφρώς ώστε να δημιουργηθεί μια σταθερή βάση.
- Σε άλλο μπολ, χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με το γάλα και την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει και να γίνει αφράτη.
- Προσθέτουμε την κρέμα στα ποτηράκια, πάνω από τη βάση μπισκότου.
- Τοποθετούμε τα ποτηράκια στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά η κρέμα.
- Μόλις η κρέμα παγώσει, προσθέτουμε από πάνω 1 κουταλιά της σούπας μαρμελάδα βύσσινο σε κάθε ποτήρι.
- Διακοσμούμε με λίγα βύσσινα κομπόστα για επιπλέον γεύση και ομορφιά.
- Τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο μέχρι να είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.
Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα
