Ελιοψωμάκια



ΕΛΙΟΨΩΜΑΚΙΑ


Υλικά

  • 500 γρ. φαρινάπ
  • 1 μικρό κουτί μπύρα, 
  • λίγη ρίγανη
  • ελιές κομμένες
  • πιπεριά ψιλοκομμένη
  • Αλάτι


Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπύρα και το αλάτι μέχρι να ενωθούν όλα.
  2. Προσθέτουμε τις ελιές και ζυμώνουμε (εγώ πρόσθεσα και αλεύρι για όλες τις χρήσεις έως να μην κολλάει).
  3. Λαδώνουμε ατομικές φόρμες για καπ κέικ αφού αφήσουμε μέσα για 15 λεπτά να ξεκουραστούν σκεπασμένα με πετσέτα.
  4. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 50 λεπτά
  5. Μπορείτε φυσικά να το βάλετε σε μακρόστενη φόρμα όπως έλεγε η συνταγή, μπορείτε να συμπληρώσετε και τυρί ή ντομάτα.


Δημιουργός συνταγής: Dimitra Varsam

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!