Γεμιστά τυροκούλουρα



Μια συνταγή της κυρίας Ρουλας Λυρου για ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Γεμιστά τυροκούλουρα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανη βαζουμε 600 γρ. αλευρι 1 φακελακι μαγια 1 κ.σ.ζαχαρη 1 κουταλακι αλατι και χλιαρο νερο οσο παρει για μια πολυ μαλακη ζυμη...
Ζυμωνουμε 2 λεπτα και αφηνουμε μιση ωρα..
Ριχνουμε λιγο λαδι σε μια επιφανεια και ζυμωνουμε..
Αφηνουμε παλι 10 λεπτα..
Κοβουμε κομμάτια ανοιγουμε λιγο με το χερι και βαζουμε φέτα...
Κλεινουμε (οτι σχεδιο θελουμε) αφηνουμε να φουσκωσουν...
Τα βουταμε σε νερο και τυλιγουμε σε σουσαμι ή ηλιοσπορους....
Μπορουμε να βαλουμε ελιές ή οτι άλλο θέλουμε... ή... και σκετα ειναι υπεροχα κριτσανιστα!!