
Ενα γευστικοτατο ορεκτικο.Γεμιστα μανιταρια με διαφορα τυρια.Εγω εβαλα: τριμμενο τσενταρ - γκουντα - μοτσαρελα.
Παμε να τα κανουμε.
Λιγο αλατι
Διαφορα τυρια τριμμενα οτι εχετε.
Καθαριζουμε το εσωτερικο των μανιταριων δηλ.κοβουμε το κοτσανακι .
Ριχνουμε λίγο αλατάκι τα γεμίζουμε με τα τυρια και ψηνουμε στους 190 βαθμους μεχρι να λιώσουν τα τυριά μας και να κάνουν ωραία κρούστα.
Η γεύση τους είναι το κάτι άλλο.
Παμε να τα κανουμε.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μια συσκευασια μανιταρια μεγαλαΛιγο αλατι
Διαφορα τυρια τριμμενα οτι εχετε.
Καθαριζουμε το εσωτερικο των μανιταριων δηλ.κοβουμε το κοτσανακι .
Ριχνουμε λίγο αλατάκι τα γεμίζουμε με τα τυρια και ψηνουμε στους 190 βαθμους μεχρι να λιώσουν τα τυριά μας και να κάνουν ωραία κρούστα.
Η γεύση τους είναι το κάτι άλλο.
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου