
ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Ομελέτα φούρνου αφράτη νόστιμη και υγιεινή και σαλατούλα χωριάτικη !!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πατάτες σαν τηγανητές...
Τις ξεπλένουμε με νερό και τις βάζουμε σε καθαρή πετσέτα να τραβήξει τα νερά..
Τις ρίχνουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, αλατίζουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο, και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Κατόπιν τις περνούμε όπως είναι με τη λαδόκολλα και τις τοποθετούμε σε μικρό ταψάκι ή πυρέξ.
Τις στρώνουμε ομοιόμορφα, κόβουμε γύρω-γύρω τη λαδόκολλα που περισσεύει, και χτυπάμε τα αυγά..( εγώ έβαλα 4 για 2 άτομα)2-3 κουταλιές κεφαλοτύρι, μισή κούπα γάλα, που μέσα διέλυσα μισό κουταλάκι baking, τα ένωσα όλα μαζί, και τα έριξα από πάνω.
Πασπάλισα λίγο τυρί ρεγκάτο και έβαλα στο φούρνο στους 180 μέχρι να ψηθεί καλά το αυγό και να πάρει χρώμα.
