Κολοκυθοκεφτέδες



Μια συνταγή της κυρίας Emma Rapaj για ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κολοκυθοκεφτέδες

Υλικά
4 κολοκυθάκια μέτριο μέγεθος
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αυγό
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
200 γρ φέτα θρυμματισμένη
δυόσμος ψιλοκομμένος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές αλεύρι

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια, τα τρίβουμε σε χοντρό του τσίφτη, πασπαλίζουμε με αλάτι .
Αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους και στύβουμε πολύ καλά.
Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα άλλα υλικά. 
*Αν νομίζουμε ότι χρειάζεται άλλο αλεύρι μπορούμε να προσθέτουμε λίγο παραπάνω μέχρι να γίνει ένα συμπαγές μείγμα για να μπορούμε να το πλάθουμε με τα χέρια.
Πλάθουμε τους κεφτέδες βάζοντας λίγο λάδι στα χέρια μας για να μην κολλήσουν .
Πασπαλίζουμε με αλεύρι .
Τηγανίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι σε ζεστό λάδι.
Τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε ζεστά.