
Η συνταγή του κέικ είναι αυτή που αναγράφεται στη φαρίνα, μόνο που έχω βάλει βούτυρο λουρπακ....
Θα σας δώσω δοσολογία για τη γκαναζ σοκολάτας
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά σούπας μέλι
20γρ. βούτυρο ή βιτάμ
Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά σούπας μέλι
20γρ. βούτυρο ή βιτάμ
Εκτέλεση
Όλα μαζί σε ένα κατσαρολάκι σε πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει και να γίνει λεία.
Δημιουργός συνταγής: Εύη εύη