
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα τις μπριζόλες με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λάδι και τις έψησα για 30 λεπτά στους 250 βαθμούς.
Δημιουργός συνταγής: Ρήνα Κοντού
Έβαλα μισό ποτήρι κρασί κόκκινο και το άφησα για 15 λεπτά ακόμα να εξατμιστεί το κρασί.
Στη συνέχεια πρόσθεσα τα πράσα, πιπέρι σε κόκκους, 1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι, 1 ντομάτα ψιλοκομμένη και 1 ποτήρι νερό.
Χαμήλωσα στους 180 βαθμούς και το έψησα για 1 ώρα ακόμη.
Τα πράσα ζεματισμένα.
