Μιλφέιγ μπουκιές Χριστουγέννων



Μια συνταγή της κυρίας Tatjana Mico για ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μιλφέιγ μπουκιές Χριστουγέννων

Ένα γλυκό στα γρήγορα από την χρυσοχερα μας BigMama Cooks ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνταγή!!

1 φύλλο σφολιάτας
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση μιλφέιγ
600 ml γάλα
1 αυγό
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και με τη βοήθεια ενός κουπ πατ σε σχήμα αστεριού, κόβουμε από το φύλλο μας αστεράκια. 
Βάζουμε τα αστεράκια μας σε ένα ταψί, όπου έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Χτυπάμε το αυγό μας με ελάχιστο νεράκι και με τη βοήθεια ενός πινέλου αλείφουμε όλα τα αστεράκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 200° C για 25 έως 30 λεπτά. μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν όμορφα τα αστεράκια μας.
Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε την κρέμα μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Μόλις ψηθούν τα αστεράκια μας, τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε στη άκρη να κρυώσουν τελείως. Μόλις κρυώσουν, τα κόβουμε στη μέση οριζόντια.
Με τη βοήθεια ενός κορνέ με φαρδιά μύτη, βάζουμε κρέμα στη βάση του αστεριού και σκεπάζουμε με το πάνω μέρος του. Συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουμε με όλα τα αστέρια.
Στο τέλος, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Αν θέλετε να έχετε μια πιο ανάλαφρη κρέμα, μπορείτε να βάλετε τη μισή ποσότητα της κρέμας και να την αναμίξετε με 300 ml φυτική κρέμα γάλακτος που θα την χτυπήσετε σε σφιχτή σαντιγύ, και μετά να γεμίσετε τα αστεράκια σας.
BigMama