Χοιρινό κότσι μελωμένο με άγριο ρύζι



Μια συνταγή της κυρίας Βανας Ντελη.Ρεβ. για ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΡΥΖΙ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Χοιρινό κότσι μελωμένο με άγριο ρύζι

4 κότσια χοιρινά
Πλένουμε καλά στραγγίζουμε και κάνουμε μια μαρινάδα με
4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομ.
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομ.
1 κ.σ μέλι
1 κ.γ μουστάρδα
Χυμό ενός λεμονιού
Αλάτι πιπέρι
κόκκινη γλυκιά πάπρικα θυμάρι
Και 2 κ.σ ελαιόλαδο


Σε γάστρα λαδωμένη βάζουμε τα κότσια και ρίχνουμε τη μαρινάδα κάνοντας ένα είδος μασάζ θα λεγα στα κότσια!
Σχίζουμε ελαφρώς κατά μήκος κάθε κότσι και ρίχνουμε μέσα λίγη απ' τη μαρινάδα μας!
Αφήνουμε στο ψυγείο 1 με 2 ώρες σκεπασμένα.
Κατόπιν ψήνουμε σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο 2 με 2μιση ώρες.
Προσθέτουμε ένα με 2 ποτήρια ζεστό νερό και ανοίγουμε ενδιάμεσα μήπως χρειαστούν λίγο νερό ακόμη έως ότου ψηθούν ωραία.
Συνοδευτικό έβρασα άγριο ρύζι προσθέτοντας στο νερό αλάτι πιπέρι λίγο λάδι και 1 κ.γ κουρκουμά.
Στη μέση του βρασμού πρόσθεσα ψιλοκομμένες πιπεριές πορτοκαλί και κόκκινη!