
Υλικά για την ζύμη
700γρ.αλευρι,
ένα σφηνάκι ξύδι,
ένα σφηνάκι ελαιόλαδο,
ένα κ.γ, αλάτι,
δύο κούπες νερό
ένα σφηνάκι ξύδι,
ένα σφηνάκι ελαιόλαδο,
ένα κ.γ, αλάτι,
δύο κούπες νερό
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά, χωρίζουμε την ζύμη σε8-10 μπαλάκια, ανοίγουμε με νισεστε, λαδώνουμε το φύλλο, βάζουμε την γέμιση και ρολαρουμε,σαν σαλιγκάρι, καί γεμίζουμε το ταψί, ψήνουμε 40-50 λεπτά στους 180 .Δημιουργός συνταγής: Lena Totsika