Φασολάκια με κρέας μοσχαράκι



Μια συνταγή του κυρίου Nikos Athanasiou για ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Φασολάκια με κρέας μοσχαράκι 

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 3 σκελίδες σκόρδο μέχρι να ξανθίσει.
Κατόπιν το κρέας σε μεγάλα κομμάτια μέχρι να θωρακιστεί.
Ρίχνω ένα ποτήρι νερό και 2 ώριμες ντομάτες που τις έχω τρίψει πρώτα.
Ένα κουτάλι σούπας πελτέ.
Αλάτι πιπέρι και αφήνω να βράσει με την σάλτσα 45-50 λεπτά
Ρίχνω τα φασολάκια μέχρι να μαλακώσουν 10 λεπτά κατόπιν πατάτες και καροτάκι.
Ένα κουταλάκι γλυκού ζάχαρη ένα ξυλάκι κανέλα ψιλοκομμένο μαϊντανό νερό ίσα να σκεπαστεί
Χαμηλώνω το μάτι και αφήνω πολύ αργά να βράσουν όλα μέχρι να μελώσει η σάλτσα του.