Ατομικά käsekuchen με λικέρ ροδάκινο και γλάσο σοκολάτα



Μια συνταγή του κυρίου Nikos Athanasiou για ΑΤΟΜΙΚΑ KASEKUCHEN ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ατομικά käsekuchen με λικέρ ροδάκινο και γλάσο σοκολάτα

...και δεν μένει ούτε ένα !!

Για την βάση
100 γρ μπισκότα βουτύρου
2 κ σ κακάο
75 γρ βούτυρο

Για την κρέμα
175 γρ Φιλαδέλφεια
40 γρ ζάχαρη
1 αυγό
Μισό ποτηράκι ούζου λικέρ ροδάκινο
Μπορείτε να βάλλεται ότι λικέρ σας αρέσει. 

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη βάση μαζί
Στην συσκευασία για τα μουφινς κόβουμε λωρίδες από λαδόκολλα και βάζουνε σε κάθε βάση ώστε να μπορούμε να τα βγάλουμε εύκολα μετά
Ρίχνουμε μια καλή κουτάλια από την βάση μέσα
Κατόπιν ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την κρέμα
Και ρίχνουμε πάνω από την βάση μας.
Ψήνουμε στους 160 αέρα για 25 λεπτά
Αφού κρυώσουν τα βγάζουμε και ρίχνουμε γλάσο σοκολάτας
Και αφού κρυώσουν τρώμε όσα μπορούμε !!!