Victoria Sponge Cake



VICTORIA SPONGE CAKE


ΥΛΙΚΆ
200 ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ
200 ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΆ
200 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ (ΦΑΡΙΝΑΠ)
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΜΕ 3 Κ.Σ ΓΑΛΑ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ 5 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΈΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 18Ο ΒΑΘΜΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΆ. ΤΣΕΚΆΡΟΥΜΕ..(ΚΆΘΕ ΦΟΎΡΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ).
ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΕΊ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΜΑΡΜΕΛΆΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΦΥΣΙΚΆ.. (Η ΌΤΙ ΆΛΛΗ ΘΈΛΕΤΕ) ΚΑΙ ΣΑΝΤΙΓΊ. ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΙΣΌ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΦΡΆΟΥΛΕΣ!


Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood