Victoria Sponge Cake



Μια συνταγή της κυρίας Georgia Chatzimanoli-Grimwood για VICTORIA SPONGE CAKE από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Victoria Sponge Cake

ΥΛΙΚΆ
200 ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ
200 ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΆ
200 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ (ΦΑΡΙΝΑΠ)
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΜΕ 3 Κ.Σ ΓΑΛΑ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ 5 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΈΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 18Ο ΒΑΘΜΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΆ. ΤΣΕΚΆΡΟΥΜΕ..(ΚΆΘΕ ΦΟΎΡΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ).
ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΕΊ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΜΑΡΜΕΛΆΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΦΥΣΙΚΆ.. (Η ΌΤΙ ΆΛΛΗ ΘΈΛΕΤΕ) ΚΑΙ ΣΑΝΤΙΓΊ. ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΙΣΌ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΦΡΆΟΥΛΕΣ!