Σουπιές κρασάτες με κρίταμο και μάραθο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθάρισα και έκοψα τις σουπιές.
  2. Τις άφησα λίγο να βγάλουν και να πιούν τα υγρά τους, πρόσθεσα το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα άφησα να μαραθούν.
  3. Έβαλα κρασάκι, κατά προτίμηση ημίγλυκο, και άφησα να φύγει το αλκοόλ.
  4. Πρόσθεσα πελτέ και αλατοπιπέρωσα,
  5. Στην συνέχεια έβαλα νεράκι, να σκεπάσει τις σουπιές και άφησα μέχρι να μαλακώσουν.
  6. Πρόσθεσα το κρίταμο και τον μάραθο και άφησα να γίνουν τα χορταρικά και να χυλώσει το ζουμάκι,

Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη