ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθάρισα και έκοψα τις σουπιές.
- Τις άφησα λίγο να βγάλουν και να πιούν τα υγρά τους, πρόσθεσα το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα άφησα να μαραθούν.
- Έβαλα κρασάκι, κατά προτίμηση ημίγλυκο, και άφησα να φύγει το αλκοόλ.
- Πρόσθεσα πελτέ και αλατοπιπέρωσα,
- Στην συνέχεια έβαλα νεράκι, να σκεπάσει τις σουπιές και άφησα μέχρι να μαλακώσουν.
- Πρόσθεσα το κρίταμο και τον μάραθο και άφησα να γίνουν τα χορταρικά και να χυλώσει το ζουμάκι,
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη