
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρω κρεμμύδι και σκόρδο σε μπόλικο ελαιόλαδο.
- Σε άλλο σκεύος βάζω τα καλαμάρια σκέτα και μόλις σωθεί το νερό σβήνω με κρασί άσπρο.
- Στα κρεμμύδια προσθέτω μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και μόλις μαλακώσουν τα ρίχνω στο σκεύος με καλαμάρια.
- Προσθέτω πάστα σάλτσα, μπαχάρι, κόκκους πιπεριού και βραστό νερό, χαμηλώνω τη φωτιά ώσπου να γίνουν, να ψηθούν και να μελώσει η σάλτσα τους, αν χρειάζεστε πριν σβήσω προσθέτω ελαιόλαδο.
Δημιουργός συνταγής: Στελλα Βουτσα