Αρωματικό ελαιόλαδο και αρωματικό ξύδι



Μια συνταγή της κυρίας Reggina Filippou για ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΞΥΔΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Αρωματικό ελαιόλαδο και αρωματικό ξύδι

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΞΥΔΙ, ΓΙΑ ΩΜΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΨΗΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ:
ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΩΝ 500 ΓΡ, ΒΆΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ, ΚΟΚΚΟΥΣ ΠΙΠΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ.
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΦΥΛΑΜΕ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ.
ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΈΚΑ ΜΕΡΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΔΙ:
ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΩΝ 500 ΓΡ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ), ΚΟΚΚΟΥΣ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ. 
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΜΕ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ.
ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΈΚΑ ΜΕΡΕΣ

ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΜΕ ΟΤΙ ΒΌΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΘΈΛΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΘΥΜΆΡΙ, ΔΆΦΝΗ, ΦΛΟΎΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ, ΚΑΝΈΛΑ, ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΛΠ