Κριθαράκι με κιμά στην κατσαρόλα

Με 300 γραμμάρια κιμά τι φαγάκι να φτιάξεις καμιά φορά σκέφτεσαι.
 Έγινε όμως το φαγάκι μας!!

Υλικά

300gr κιμάς μοσχαρίσιος
1 μεγάλο κρεμμύδι και μία σκελίδα σκόρδο
Λίγο μαϊντανό και λίγο ξύδι για το σβήσιμο του κιμά
Αλάτι, 
πιπέρι, 
λίγη κανελα 
1 κουταλιά της σούπας πελτέ και δυο - τρεις σαλτσούλα σπιτική
λαδάκι για το τσιγάρισμα

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα έβαλα τον κιμά και τον άφησα να πιει τα υγρά του.
Στη συνέχεια έσβησα με λίγο ξύδι, έριξα ελαιόλαδο και τσιγάρισα το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Έβαλα αλατοπίπερο και λίγο κανέλα, έριξα τις σάλτσες τον μαϊντανό και νεράκι και άφησα τον κιμά να βράσει.
Έβαλα και μία κνορ.
Όταν έγινε ο κιμάς έριξα μία κούπα κριθαράκι μέτριο και μαγείρεψα σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συχνά.


Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou