Πατάτες στο τηγάνι γεμιστές με παριζάκι και μοτσαρέλα (Συνταγή + Βίντεο)

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ


Φτιάξτε αυτό το πιάτο και θα γλείφετε τα δάχτυλα σας!


Συστατικά
4 - 5 πατάτες
35 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
25 γρ. κορν φλάορ
κόκκινο πιπέρι
μαύρο πιπέρι
αλάτι
115 γρ. νερό
παριζάκι τριμμένο
μοτσαρέλα τριμμένη

Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κορν φλάορ, το κόκκινο πιπέρι, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι.
Ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί ένας αραιός χυλός.
Περνάμε ένα ξυλάκι από σουβλάκι μέσα από τη πατάτα.
Με ένα μαχαίρι κόβουμε σε μορφή σπιράλ τη πατάτα από πάνω μέχρι κάτω.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και με τις υπόλοιπες πατάτες.
Αφαιρούμε τις πατάτες από τα ξυλάκια και τις βουτάμε στο χυλό.
Βάζουμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο να κάψει και τηγανίζουμε τις πατάτες.
Τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί, βάζουμε στα κένα τους το παριζάκι και την μοτσαρέλα.
Τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο και τις βάζουμε στα μικροκύματα για 2′.
Γαρνίρουμε προαιρετικά με λίγο μαϊντανό.

Σημειώσεις από τον Σεφ
Τις πατάτες τις βάζουμε σε σχήμα ανοιχτού σπιράλ ώστε να τηγανιστούν καλύτερα.
Αν δεν έχουμε μικροκύματα, τις βάζουμε σε ένα ταψί και στον φούρνο μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε κασέρια και αλλαντικά θέλουμε.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!