Χοιρινή τηγανιά με πράσινες και κόκκινες πιπεριές



Μια συνταγή της κυρίας Βασιλικής Φαρμάκη για ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Χοιρινή τηγανιά με πράσινες και κόκκινες πιπεριές

Συνταγή εύκολη και γρήγορη

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τα κομμάτια του κρέατος σε πολύ μικρές μπουκιές (βοηθάει να γίνει πιο γρήγορα).
Τα βάζω σε χαμηλή κατσαρόλα ή ψηλό τηγάνι χωρίς τίποτα να πιούν τα υγρά τους και προσθέτω ένα ποτήρι κρασί.
Ταυτόχρονα ψιλοκόβω πιπεριές και αν θέλω και λίγο σκόρδο (εγώ έβαλα γιατί μ' αρέσει).
Όταν το κρασί είναι περίπου στη μέση απ' την αρχική ποσότητα ρίχνω τις πιπεριές και το σκορδακι.
Όταν πιεί το κρασί ρίχνω ένα κρασοπότηρο λάδι, αλάτι πιπέρι και γλυκιά πάπρικα ώσπου να τηγανιστεί το κρέας και να πάρει χρώμα!