Χοιρινή τηγανιά με πράσινες και κόκκινες πιπεριές



ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


Συνταγή εύκολη και γρήγορη

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τα κομμάτια του κρέατος σε πολύ μικρές μπουκιές (βοηθάει να γίνει πιο γρήγορα).
Τα βάζω σε χαμηλή κατσαρόλα ή ψηλό τηγάνι χωρίς τίποτα να πιούν τα υγρά τους και προσθέτω ένα ποτήρι κρασί.
Ταυτόχρονα ψιλοκόβω πιπεριές και αν θέλω και λίγο σκόρδο (εγώ έβαλα γιατί μ' αρέσει).
Όταν το κρασί είναι περίπου στη μέση απ' την αρχική ποσότητα ρίχνω τις πιπεριές και το σκορδακι.
Όταν πιεί το κρασί ρίχνω ένα κρασοπότηρο λάδι, αλάτι πιπέρι και γλυκιά πάπρικα ώσπου να τηγανιστεί το κρέας και να πάρει χρώμα!


Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

  • Πάστα ταψιού
  • ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ Μια φανταστική Πάστα ταψιού με αφράτο σοκολατένιο παντεσπάνι, ... read more
  • Κέικ με τρούφα και καρύδια
  • ΚΕΪΚ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑΈνα κλασικό, ζουμερό κέικ με τρούφα και καρύδια, με ... read more
  • Χοντρά, μαλακά cookies με κομμάτια σοκολάτας (χωρίς μίξερ)
  • ΧΟΝΤΡΑ, ΜΑΛΑΚΑ COOKIES ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΜυρωδάτα, λαχταριστά cookies με ... read more
    Recent Posts Widget