Σφολιατοπιτάκια με τυριά και με πάστα ελιάς, πιπεριά και φέτα



Μια συνταγή της κυρίας Reggina Filippou‎ για ΣΦΟΛΙΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Σφολιατοπιτάκια με τυριά και με πάστα ελιάς, πιπεριά και φέτα

ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ, ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣ
ΣΦΟΛΙΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ, ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
ΣΦΟΛΙΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

Δυο φύλλα σφολιάτας
Πρώτη γέμιση :
ένα φλιτζάνι φέτα, 
ένα φλιτζάνι ανθότυρο, 
ένα τυρί κρέμα, 
μια κουταλιά σιμιγδάλι ψιλό, 
δυο κουταλιές βούτυρο λιωμένο, 
δυο κουταλιές γιαούρτι, 
ένα αυγό, 
αλάτι, πιπέρι.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά

Δεύτερη γέμιση:
μισό κουτί τυρί κρέμα,
δυο κουταλιές πάστα ελιάς, 
μια πιπεριά Φλωρίνης, από βάζο, ψιλοκομμένη, 
3/4 του φλιτζάνι φέτα

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά

Ανοίγουμε με τον πλάστη το έτοιμο φύλλο σφολιάτας και κόβουμε τετράγωνα, τα αλείφουμε με χτυπημένο αυγό, και βάζουμε ένα κουταλάκι γέμιση.
Κλείνουμε καλά σε ρολό.
Αλείφουμε με χτυπημένο αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι, τρυπάμε με πιρούνι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 μέχρι να ροδίσουν.