Μπρουσκέτες με τυροκαυτερή και ντοματίνια



Μια συνταγή της κυρίας Voula Damala για ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Μπρουσκέτες με τυροκαυτερή και ντοματίνια

Ιδανικό συνοδευτικό για το μεσημεριανό μας τραπέζι και όχι μόνο, Για μια μπυρίτσα ή ένα τσιπουράκι το βράδυ!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έριξα 200 γρ. ντοματίνια σε νερό που έβραζε για 10 λεπτά. 
Τα έβγαλα, τα άφησα να κρυώσουν και τα ξεφλούδισα.
Τα έβαλα σε πυρεξάκι, έριξα αλάτι, πιπέρι, λάδι, σκόρδο σε φετούλες και φρέσκια ρίγανη και έψησα στο γκριλ για 20 λεπτά να ροδοκοκκινίσουν.
Έκοψα καμιά δεκαριά φέτες ψωμί, τις λάδωσα, επάλειψα με σκόρδο και ρίγανη και έψησα στη ψηστιέρα.
Για την τυροκαυτερή έβαλα 1 γιαούρτι στραγγιστό, μισή πιπεριά Φλωρίνης, μισή πιπεριά κόκκινη, μισή πιπεριά κίτρινη, λάδι, πιπέρι, 2 σκελίδες σκόρδο, 200 γρ. φέτα και μια μικρή τσίλι πιεριά και όλα μαζί στο μίξερ. Να μη γίνουν αλοιφή, να φαίνονται τα κομματάκια.
Άλειψα τα ψωμάκια κι από πάνω έβαλα ντοματίνια με το λαδάκι τους!