Ζουμερά πανσετάκια στο σχαροτήγανο



Μια συνταγή της κυρίας Βασιλικής Φαρμάκη για ΖΟΥΜΕΡΑ ΠΑΝΣΕΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Ζουμερά πανσετάκια στο σχαροτήγανο

Πανσετάκια στο σχαροτήγανο και ντοματοσαλάτα με μπόλικο κρεμμύδι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα πανσετάκια μου τα έχω μαρινάρει από το πρωί με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μπόλικη γλυκιά πάπρικα, λίγο σκόρδο, λάδι και λίγο κρασί. 
Τα αφήνω όση περισσότερη ώρα μπορώ στη μαρινάδα, τα στραγγίζω λίγο με το χέρι  και τα ψήνω όπως είναι με συχνά γυρίσματα για περίπου 12 - 15 λεπτά, γίνονται πολύ ζουμερά και νόστιμα.
Ξεκινάω σε ψηλή θερμοκρασία για 1 - 2 λεπτά, κάνω το πρώτο γύρισμα και χαμηλώνω, από το 9 στο 7.