
ΑΡΝΑΚΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ
ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΏ ΤΟ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΌΧΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εγώ πάντα βράζω το αρνί για πέντε λεπτά πριν το μαγειρέψω. Αυτό το κάνω για να φύγουν οι ακαθαρσίες, το αίμα και η βαριά μυρωδιά του.
Σε κατσαρόλα βάζουμε λάδι και ροδίζουμε το αρνί που το έχουμε κόψει σε μερίδες.
Προσθέτουμε δυο σκελίδες σκόρδο λιωμένες.
Εγώ πάντα βράζω το αρνί για πέντε λεπτά πριν το μαγειρέψω. Αυτό το κάνω για να φύγουν οι ακαθαρσίες, το αίμα και η βαριά μυρωδιά του.
Σε κατσαρόλα βάζουμε λάδι και ροδίζουμε το αρνί που το έχουμε κόψει σε μερίδες.
Προσθέτουμε δυο σκελίδες σκόρδο λιωμένες.
Σβήνουμε με λευκό κρασί.
Προσθέτουμε μπαχάρι, γαρίφαλα, μπόλικη ρίγανη και λίγο νερό.
Σιγοβράζουμε το φαγητό να μαλακώσει το κρέας.
Σιγοβράζουμε το φαγητό να μαλακώσει το κρέας.
Πριν ολοκληρωθεί το φαγητό ρίχνουμε χυμό λεμονιού.

