
Υλικά
Για τη ζύμη
1 αυγό1 πρόβειο γιαούρτι
1 Βιτάμ
1 φακ. μπέικιν
1 κ.γλ. αλάτι
600 αλεύρι για τσουρέκια
Γέμιση
300 τυρί Φιλαδέλφεια150 φέτα Μυτιλήνης
Επάλειψη
1 αυγό
σουσάμι
σουσάμι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης με τη σειρά σε ένα μπολ και φτιάχνουμε μια εύπλαστη ζύμη που να μην κολλάει στο χέρι.Ξεκουράζουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
Ανοίγουμε το φύλλο και κόβουμε παραλληλόγραμμα κομμάτια.
Γεμίζουμε με τη γέμιση, αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βγαίνει ένα ταψί, περίπου 8 - 10 κομμάτια, αναλόγως από το πάχος που θα τα κάνουμε.
Δημιουργός συνταγής: Ειρήνη Σταματέλλη