Κοτόπουλο τηγανιά με τυρί και χρωματιστές πιπεριές



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κοτόπουλο τηγανιά με τυρί και χρωματιστές πιπεριές

Υλικά
1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
Διάφορες χρωματιστές πιπεριές
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 - 4 ντοματίνια
1 γενναίο κομμάτι τυρί τσένταρ, ταιριάζει πολύ και η κεφαλογραβιέρα..
1 φλιτζάνι του καφέ κρασί λευκό
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι πιπέρι σκόνη σκόρδου λίγο κάρυ
Λάδι ελαφρύ για το τηγάνι

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι έβαλα λίγο λάδι ελαφρύ.
Στη συνέχεια έριξα τις μπουκιές κοτόπουλο στις οποίες είχα ρίξει επάνω σκόνη σκόρδου, λίγο κάρυ, αλάτι και πιπέρι.
Όταν άσπρισε το κρέας έριξα το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, τα ντοματίνια και τις πιπεριές, έβαλα 4 διαφορετικές πιπεριές από μισή την καθεμία.
Τηγάνισα και όταν πήρε ωραίο χρώμα έσβησα με το κρασί.
Μόλις εξατμίστηκε το κρασί έριξα το χυμό από 1 λεμόνι.
Έσβησα το μάτι, έριξα μέσα το τυρί σε κύβους και άφησα να λιώσει και να χυλώσει.
Σερβίρετε με πατάτες τηγανητές.