Κριτσίνια καλαμποκιού με κεφαλοτύρι



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη για ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κριτσίνια καλαμποκιού με κεφαλοτύρι

250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
250 γρ. αλεύρι καλαμποκιού
2 κ.γ. μπέικιν
1/2 κ.γ. αλάτι
200 ml. ηλιέλαιο
50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 κούπα περίπου νερό

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αλεύρια με το μπέικιν, το αλάτι και το κεφαλοτύρι.
Προσθέτουμε το λάδι και σιγά - σιγά το νερό ζυμώνοντας μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι. 
Αφήνω μισή ώρα να ξεκουραστεί και μετά πλάθουμε μπαστουνάκια.
Ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 200 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.