
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
Υλικά
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
250 γρ. αλεύρι καλαμποκιού
2 κ.γ. μπέικιν
1/2 κ.γ. αλάτι
200 ml. ηλιέλαιο
50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 κούπα περίπου νερό
250 γρ. αλεύρι καλαμποκιού
2 κ.γ. μπέικιν
1/2 κ.γ. αλάτι
200 ml. ηλιέλαιο
50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 κούπα περίπου νερό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αλεύρια με το μπέικιν, το αλάτι και το κεφαλοτύρι.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αλεύρια με το μπέικιν, το αλάτι και το κεφαλοτύρι.
Προσθέτουμε το λάδι και σιγά - σιγά το νερό ζυμώνοντας μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι.
Αφήνω μισή ώρα να ξεκουραστεί και μετά πλάθουμε μπαστουνάκια.
Ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 200 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.