Πανεύκολο φύλλο για πίτες



Μια συνταγή της κυρίας Sofia Dimitriadou για ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Πράσο-τυρι.... οτι γεμιση κ να βαλετε ομως θα γινει τελεια!! 
Το φυλλο πανεύκολο!!! Οτι πρέπει για αρχαριες (σαν εμενα)

Φυλλο:
1/2 κιλο αλευρι για ολες τις χρήσεις
1 κουτ. γλ. αλατι
1 κουτ. γλ. ξιδι
2 1/2 κουτ. σουπας ελαιόλαδο
250 ml χλιαρο νερο
*εξτρα αλευρι για το άνοιγμα των φυλλων και ελαιόλαδο για ανάμεσα στα φυλλα

Βαζω το αλευρι που εχω κοσκινισει στη λεκανη.
Ανοιγω λακουβιτσα στη μεση και προσθέτω τα υλικα (τελευταιο το νερο)
Πλαθω πολυ καλα τη ζυμη και την αφήνω να ξεκουραστεί μια ωρα σιγουρα! σκεπασμενη με μεμβράνη και 2 πετσέτες.
Κανω μπαστουνι και κοβω σε 8 ισα μέρη. 
Κανω μπαλες και με αλευρι τα αφηνω ξανα στο μπωλ για μια ωρα και παραπανω, σκεπασμενες πολυ καλα.!
Έπειτα ανοιγω ενα - ενα τα φυλλα να γινουν πολυ λεπτα. 
Λαδωνω το ταψι και καθε φυλλο λαδωνουμε!! 
Εγω εβαλα 4 φυλλα κατω, 1 ενδιαμεσα στη γεμιση και 3 πανω.
Χαραζω και ψηνω στους 180 - 200 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω κατω, στην πρώτη σχάρα για μία ώρα περίπου (ανάλογα το φούρνο).