Λάχανο σουφλέ



Μια συνταγή της κυρίας Pellumbesha Lumi για ΛΑΧΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Λάχανο σουφλέ

Υλικά
500 γρ. περίπου λάχανο άσπρο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κόκκινα ξερά κρεμμύδια
3 αυγά, 
200 γρ. αλεύρι, 
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 
100 γρ. τυρί πεκορίνο τριμμένο,
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
200 γρ. γιαούρτι
αλάτι, 
πιπέρι,
μαϊντανό ψιλοκομμένο
 
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το τοποθετούμε σε ένα μπολ 
Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα κρεμμύδια σε φέτες και τα τοποθετούμε από πάνω.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα αυγά, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο λίγο αλάτι, πιπέρι. 
Ρίχνουμε πάνω από το λάχανο και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς, στον αέρα για περίπου 40 λεπτά.