Μπριός με ροκφόρ



ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ

Ψωμάκια με γέμιση κρέμας ροκφόρ
Άλλοι το αγαπούν πολύ αυτό το τυρί και άλλοι όχι .

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε ψωμάκια, τα μίνι μπριός (μπορείτε να τα παραγγείλετε από το φούρνο).
Τυρί ροκφόρ το οποίο το χτυπάμε στο μούλτι με κρέμα γάλακτος να γίνει κρέμα.
Παίρνουμε μαϊντανό και τον ψιλοκόβουμε πάρα πολύ ψιλό (Εγώ το κάνω με ψαλίδι).
Παίρνουμε ένα ψωμάκι, το ανοίγουμε μέχρι τη μέση, με ένα μαχαίρι κάνουμε επάλειψη με την κρέμα ροκφόρ, κλείνουμε και περιμετρικά στο άνοιγμα κάνουμε μια γραμμή με τη κρέμα και το ρολάρουμε πάνω στον μαϊντανό.
Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο.
Είναι ωραία για μπουφέ και μαζί με άλλους μεζέδες για μπύρα.


Credits:
Φωτεινή Παρασκευοπουλου
Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)