
ΡΥΖΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Έβρασα το ρύζι σε αλατισμένο βραστό νερό για 15 λεπτά και το στράγγιξα.
- Έκοψα λωρίδες το φιλέτο μπούτι κοτόπουλου και το έβαλα στο καυτό αντικολλητικό τηγάνι που είχε μέσα λίγο ελαιόλαδο.
- Το τσιγάρισα ίσα - ίσα και πρόσθεσα 4 μικρές ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο, τα ανάμικτα λαχανικά, κάρυ, γλυκιά πάπρικα, δύο κύβους λαχανικών, 2 κουταλιές σούπας σόγια και άφησα να μαλακώσουν λίγο τα λαχανικά γιατί το φιλέτο μπούτι είναι ούτως ή άλλως πολύ μαλακό.
- Νεράκι δεν πρόσθεσα, ότι έβγαλαν τα λαχανικά και το κοτόπουλο.
Δημιουργός συνταγής: Μαρία Λαρου