Ρυζάκι με φιλέτο μπούτι κοτόπουλου και ανάμικτα λαχανικά



Μια συνταγή της κυρίας Μαρίας Λαρου για ΡΥΖΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ρυζάκι με φιλέτο μπούτι κοτόπουλου και ανάμικτα λαχανικά

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα το ρύζι σε αλατισμένο βραστό νερό για 15 λεπτά και το στράγγιξα.
Έκοψα λωρίδες το φιλέτο μπούτι κοτόπουλου και το έβαλα στο καυτό αντικολλητικό τηγάνι που είχε μέσα λίγο ελαιόλαδο.
Το τσιγάρισα ίσα - ίσα και πρόσθεσα 4 μικρές ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο, τα ανάμικτα λαχανικά, κάρυ, γλυκιά πάπρικα, δύο κύβους λαχανικών, 2 κουταλιές σούπας σόγια και άφησα να μαλακώσουν λίγο τα λαχανικά γιατί το φιλέτο μπούτι είναι ούτως ή άλλως πολύ μαλακό.
Νεράκι δεν πρόσθεσα, ότι έβγαλαν τα λαχανικά και το κοτόπουλο.