Η πιο πετυχημένη λεπτή παραδοσιακή πίτα
Υλικά
- 2 κούπες του νεσκαφέ αλεύρι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα ή γιαούρτι
- 1 αυγό
- Λιγότερο από 1/2 κ.γ. αλάτι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και αν χρειαστεί λίγο ακόμη μέχρι να έχετε ένα χυλό όχι πολύ σφιχτό
- Τυρί φέτα μέσα στο μίγμα και όσο τυρί θέλετε από πάνω.
- Λίγο ελαιόλαδο να αλείψετε την επιφάνεια .
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
![]() |
Φωτο Σούλα Λεβέντη |
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού