Ζυμαρόπιτα της Γκόλφως

Η πιο πετυχημένη λεπτή παραδοσιακή πίτα

Υλικά

  • 2 κούπες του νεσκαφέ αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα ή γιαούρτι
  • 1 αυγό
  • Λιγότερο από 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και αν χρειαστεί λίγο ακόμη μέχρι να έχετε ένα χυλό όχι πολύ σφιχτό
  • Τυρί φέτα μέσα στο μίγμα και όσο τυρί θέλετε από πάνω.
  • Λίγο ελαιόλαδο να αλείψετε την επιφάνεια .
Το ταψί είναι 32αρι.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί

Φωτο Σούλα Λεβέντη

Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού