Εύκολο γλυκάκι με σαβαγιάρ, κρέμα σοκολάτας και λευκή



Μια συνταγή της κυρίας Tzeni Tsanaktsidou για ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ, ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Εύκολο γλυκάκι με σαβαγιάρ, κρέμα σοκολάτας και λευκή

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ!!!!!ΕΥΚΟΛΟ,ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΕΛΑΦΡΥ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ-ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΛΕΥΚΗΣ-ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!

ΣΥΝΤΑΓΗ::: ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
Βαζουμε στην κατσαρολα 500 γρ. γαλα φρεσκο, 4 κ.σ. ζαχαρη, 4 κ.σ. κορν φλαουρ, 4 κ.σ. κοσκινισμενο κακαο ανακατευουμε και μολις κοντευει να πηξει σπαμε 100 γρ κουβερτουρα.
Ανακατευουμε, κατεβαζουμε απο τη φωτια, ριχνουμε 1 κ.σ. βουτυρο και ανακατευουμε.

ΚΡΕΜΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ::
Βαζουμε στην κατσαρολα 500 γρ γαλα φρεσκο, 4 κ.σ.ζαχαρη, 4 κ.σ.κορν φλαουρ, ανακατευουμε και οταν πηξει ελαφρως σπαμε 100 γρ λευκη σοκολατα.
Την κατεβαζουμε απο τη φωτια, ριχνουμε 1 κ.σ. βουτυρο και ανακατευουμε.

Παιρνουμε το πυρεξ (20χ26) και ξεκινάμε!
Βαζουμε στο κεντρο στον πατο μια κουταλα κρεμα σοκολατας, πανω του μια κουταλα λευκη κρεμα, πανω στην λευκη βαζουμε κρεμα σοκολατας και συνεχιζουμε ετσι ωσπου να τελειωσουν οι κρεμες!
Μολις τελειωσουμε με τις κρεμες βαζουμε πανω σαβαγιαρ!!
Το σκεπαζουμε με διαφανη μεμβρανη και μολις κρυωσει το βαζουμε στο ψυγειο για 4 ωρες!
Το βγαζουμε απο το ψυγειο βγαζουμε την διαφανη μεμβρανη και με προσοχη το αναποδογυριζουμε σε αλλο σκευος.