Τραγανά και πεντανόστιμα γεμιστά μπισκοτάκια



Μια συνταγή της κυρίας Δάφνης Λεμονάκη για ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ από την ομάδα στο Facebook Μπαχάρι και κανέλα.


Τραγανά και πεντανόστιμα γεμιστά μπισκοτάκια

Υλικά:
350 γρ. αλεύρι,
120 γρ. ζάχαρη,
1 φακελάκι βανίλια,
90 γρ. βούτυρο
90 γρ. μαργαρίνη,
2 κρόκους αυγών,
2 κ.σ. γάλα,
πολύ λίγο ξύσμα λεμονιού

για τη γέμιση:
100ml γάλα,
80 γρ. ζάχαρη,
μια τσιμπια κανέλα,
200 γρ καρύδια πολύ καλά αλεσμένα,
3 φακελάκια βανίλια,
2 κ.σ. ρούμι,
100 γρ μαρμελάδα βερίκοκο,
50 γρ. ινδικοκαρυδο

Στον πάγκο της κουζίνας δουλεύουμε τη ζύμη μας (το βούτυρο πρέπει να είναι παγωμένο και κομμένο σε κομματάκια).
Τρίβουμε και ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μία ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια.τ
Τυλίγουμε σε λαδόκολλα και αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση. 
Σε κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα, τη ζάχαρη, την κανέλα και μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε τα καρύδια, τις βανίλιες και στο τέλος το ρούμι. 
Μόλις πάρει άλλη μία βράση αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Ανοίγουμε το ζυμάρι ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες, κόβουμε με κουπάτ σε μπισκότα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς με αέρα, για 12 - 14 λεπτά περίπου.
Μόλις κρυώσουν γεμίζουμε με την κρέμα, την οποία έχουμε βάλει για ευκολία σε κορνέ.
Ρολάρουμε στη μαρμελάδα και έπειτα στο ινδοκάρυδο