Τραγανά, τριφτά, γεμιστά μπισκοτάκια



Μια συνταγή της κυρίας Δάφνης Λεμονάκη για ΤΡΑΓΑΝΑ, ΤΡΙΦΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ από την ομάδα στο Facebook Μπαχάρι και κανέλα.


Τραγανά, τριφτά, γεμιστά μπισκοτάκια

Υλικά
200 γρ. αλεύρι,
100 γρ. ζάχαρη,
100 πούδρα αμυγδάλου,
1 πρέζα αλάτι,
180 γρ. βούτυρο παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

Στον πάγκο εργασίας ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, την πούδρα και το αλάτι.
Προσθέτουμε και το βούτυρο και με ένα μαχαίρι ή σπάτουλα και τέλος με τα χέρια, δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί και με γρήγορες κινήσεις φτιάχνουμε τη ζύμη την οποία αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μισή ώρα. 
Προθερμάνουμε το φούρνο στους 220°C.
Ανοίγουμε τη ζύμη ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και με κουπάτ κάνουμε ό,τι σχέδιο θέλουμε.
Ψήνουμε για 7 - 8 λεπτά και γεμίζουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας