Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το ελαιόλαδο (ή το ηλιέλαιο), τα αυγά, το γιαούρτι και χτυπάμε καλά.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το bakin powder και το αλεύρι.
Μόλις δέσει το μείγμα, ρίχνουμε τη τσουκνίδα κομμένη σε κομμάτια που έχουμε πλύνει πάρα πολύ καλά με κρύο νερό (εγώ την βάζω σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 5 λεπτά), τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το αλάτι, το πιπέρι, τον άνηθο και τη φέτα και ανακατεύουμε με το κουτάλι.
Παίρνουμε τη φόρμα για τα κέικ, με ένα πινελάκι τη λαδώνουμε και την αλευρώνουμε (η αν θέλετε μπορείτε να βάλετε αντικολλητικό χαρτί).
Ρίχνουμε τη ζύμη μας στη φόρμα (εγώ έκανα τη μισή δόση γιατί έκανα και σούπα και δεν είχα άλλη τσουκνίδα) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα, στους 180 βαθμούς.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!