Τσουκνιδόπιτα χωρίς φύλλο



Μια συνταγή της κυρίας Αννας Κασσανδρεια για ΤΣΟΥΚΝΙΔΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τσουκνιδόπιτα χωρίς φύλλο

250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια γλυκού bakin powder
4 αβγά
1 γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ.
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο (ή ηλιέλαιο)
350 γρ. τσουκνίδα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μικρό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
400 γραμμάρια φέτα (εγώ έβαλα κατσικίσιο) θρυμματισμένη
πιπέρι 
λίγο αλάτι

Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το ελαιόλαδο (ή το ηλιέλαιο), τα αυγά, το γιαούρτι και χτυπάμε καλά. 
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το bakin powder και το αλεύρι. 
Μόλις δέσει το μείγμα, ρίχνουμε τη τσουκνίδα κομμένη σε κομμάτια που έχουμε πλύνει πάρα πολύ καλά με κρύο νερό (εγώ την βάζω σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 5 λεπτά), τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το αλάτι, το πιπέρι, τον άνηθο και τη φέτα και ανακατεύουμε με το κουτάλι. 
Παίρνουμε τη φόρμα για τα κέικ, με ένα πινελάκι τη λαδώνουμε και την αλευρώνουμε (η αν θέλετε μπορείτε να βάλετε αντικολλητικό χαρτί).
Ρίχνουμε τη ζύμη μας στη φόρμα (εγώ έκανα τη μισή δόση γιατί έκανα και σούπα και δεν είχα άλλη τσουκνίδα) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα, στους 180 βαθμούς.