Μπιφτέκια σολομού με ψητά και βραστά λαχανικά και τυρί κρέμα



ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΨΗΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ


Πανδαισία γεύσης και χρωμάτων!

Υλικά
300 γρ. σολομός φρέσκος
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 κ.σ. βρώμη
αλάτι
πιπέρι
λάδι
άνηθος
χυμός λεμονιού και ξύσμα

Εκτέλεση
Πήρα τον σολομό, έβγαλα την πέτσα (κόκκαλα δεν είχε) και με ένα κοφτερό μαχαίρι το έκοψα σέ μικρά κυβάκια. Μπορείτε να το κάνετε και στο μούλτι.
Λίγο - λίγο το έβαλα σε μπολ με όλα τα υλικά και με γάντι τα ζύμωσα καλά.
Το έβαλα στο ψυγείο, έπλασα δύο μπιφτέκια και τα έψησα σε τηγάνι που είχα αλείψει με λίγο λάδι και καπάκι για 3 λεπτά σε κάθε μεριά.
Το μπρόκολο και τα καρότα είναι βραστά μόνο με λίγο αλάτι και οι πιπεριές και τα ντοματίνια ψητά στο φούρνο με λάδι.
Το τυρί είναι 2 κ.σ. Φιλαδέλφεια με λάδι, αλάτι, λεμόνι, χυμό και ξύσμα.


Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget