
Υλικά
- 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
 - 150 γρ. αλεύρι κίτρινο
 - 150 γρ. αλεύρι φαρίνα,
 - 2 φακελάκια μαγιά ξηρή,
 - 2 κ.σ. ζάχαρη,
 - 2 κ.γ. αλάτι,
 - 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
 - 600 γρ. περίπου χλιαρό νερό
 
Εκτέλεση
- Παίρνουμε λίγο αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και λίγο από το χλιαρό νερό και κάνουμε έναν χυλό.
 - Τον αφήνουμε περίπου μισή ώρα να αρχίσει να γίνονται φουσκάλες.
 - Ανακατεύουμε, μόλις είναι έτοιμη η μαγιά μας, και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να φουσκώσουν.
 - Μετά κάνουμε 12 ψωμάκια στο ταψί της κουζίνας και τα αφήνουμε ένα τέταρτο ακόμα.
 - Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 25 λεπτά περίπου.
 
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου