Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα και ντοματίνια



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα και ντοματίνια

Υλικά
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
500 γρ. χοιρινό κιμά
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κύβο κνορ μοσχαρίσιο
1 αυγό
2 χοντρές φέτες ψωμί μουλιασμένο
μαϊντανό
πάπρικα γλυκιά 
σκόνη σκόρδου 
πιπέρι 
αλάτι 
αποξηραμένο ξύσμα πορτοκαλιού
ελαιόλαδο
χυμό από 2 λεμόνια.

Για τη γέμιση
από ένα κομμάτι τυρί φέτα 
από δύο ντοματίνια
(μπορείτε και με τσένταρ)

Εκτέλεση.
Βάζουμε τον κιμά σε λεκανίτσα.
Στο μπλέντερ μέσα βάζουμε τα 2 κρεμμύδια, την μία σκελίδα σκόρδο, τον μαϊντανό, την σκόνη σκόρδου, το κνορ και τα πολτοποιούμε.
Τα ρίχνουμε μέσα στον κιμά.
Ρίχνουμε επίσης το αυγό, το ψωμί, το ξύσμα πορτοκαλιού, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα για να βγουν τα αρώματα από τα μπαχαρικά.
Παίρνουμε μεγάλη ποσότητα στα χέρια μας από τον κιμά, φτιάχνουμε ένα μπιφτέκι και βάζουμε μέσα ένα κομμάτι τυρί φέτα και 2 ντοματίνια.
Κλείνουμε με τα δάχτυλα και ψήνουμε στη σχάρα από πέντε λεπτά την κάθε πλευρά.

ψημένα στη σχάρα