Ρεβανί Βέροιας με σπιτικό παγωτό Oreo

Σιροπιασμένο από πάνω ως κάτω!!
Χωρίς μίξερ...

Υλικά

4 αυγά,
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό,
1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό,
2 γιαουρτάκια αγελαδινά,
2 μπέικιν,
2 βανίλιες,
2 ποτήρια αλεύρι
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη

Εκτέλεση

Τα ανακατεύουμε όλα με το σύρμα και το βάζουμε σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Όσο ψήνεται ετοιμάζουμε το σιρόπι με:

5 ποτήρια ζάχαρη,
5,5 ποτήρια νερό
Βράζουμε 7 - 8 λεπτά.
Μόλις βγει το ρεβανί από το φούρνο το σιροπιάζουμε.
Καυτά και τα δύο.

Παγωτό oreo

Υλικά

1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί εβαπορέ
Μια κουταλιά μέλι (για να μη κρυσταλλώνει)
1 φυτική σαντιγί
2 Βανίλιες
Όλα τα υλικά μας πρέπει να είναι παγωμένα.

Εκτέλεση

Χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί και προσθέτουμε μέλι και βανιλιες.
Έπειτα το ζαχαρούχο και το εβαπορέ.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 45 λεπτά. 
Το βγάζουμε, το ξαναχτυπάμε 5 λεπτά και προσθέτουμε ένα πακέτο μπισκότα oreo.
Δημιουργός συνταγής: Σοφία Θεοδωρίδου