Τυροπιτάκια βραχάκια



ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 φαρίνα,
2 αυγά,
1 κεσεδάκι γιαούρτι, 
1/2 κεσεδάκι και λίγο ακόμα λάδι (το μετράω στο κεσεδάκι από το γιαούρτι),
μια τσιμπιά αλάτι, 
πιπέρι,
400 γρ φέτα σπασμένη με τα χέρια
2 χούφτες κεφαλοτύρι τριμμένο 

Τα ζυμώνω όλα μαζί και πλάθω.
Αλείφω με κρόκο, πασπαλίζω με σουσάμι και ψήνω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.


Credits:
Σούλα Λεβέντη