
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 φαρίνα,
2 αυγά,
1 κεσεδάκι γιαούρτι,
1/2 κεσεδάκι και λίγο ακόμα λάδι (το μετράω στο κεσεδάκι από το γιαούρτι),
μια τσιμπιά αλάτι,
πιπέρι,
400 γρ φέτα σπασμένη με τα χέρια
2 χούφτες κεφαλοτύρι τριμμένο
Τα ζυμώνω όλα μαζί και πλάθω.
Αλείφω με κρόκο, πασπαλίζω με σουσάμι και ψήνω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
