Τυροπιτάκια βραχάκια



ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 φαρίνα,
2 αυγά,
1 κεσεδάκι γιαούρτι, 
1/2 κεσεδάκι και λίγο ακόμα λάδι (το μετράω στο κεσεδάκι από το γιαούρτι),
μια τσιμπιά αλάτι, 
πιπέρι,
400 γρ φέτα σπασμένη με τα χέρια
2 χούφτες κεφαλοτύρι τριμμένο 

Τα ζυμώνω όλα μαζί και πλάθω.
Αλείφω με κρόκο, πασπαλίζω με σουσάμι και ψήνω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.


Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget