Σπετσοφάι



ΣΠΕΤΣΟΦΑΪ 

Απλά και νόστιμα!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τα λουκάνικα και τα τηγανίζω ελαφρά.
Ρίχνω πιπεριές κόκκινες, πράσινες και πιπεριές κέρατο κομμένες σε κομμάτια, κρεμμύδι σε φέτες και ανακατεύω μέχρι να γυαλίσουν.
Ρίχνω μια κουταλιά πελτέ, ανακατεύω και σβήνω με κρασί.
Ρίχνω και δύο ντομάτες χοντροκομμένες, αλάτι, πιπέρι και λίγο μπούκοβο και σιγοβράζω να δέσουν οι γεύσεις και να έχω τη σάλτσα που θέλω.
Λίγο προτού το σβήσω ρίχνω ρίγανη.


Credits:
Σούλα Λεβέντη