Κεφτέδες με σάλτσα και χοντρά μακαρόνια



Μια συνταγή της κυρίας Σούλας Λεβέντη για ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Κεφτέδες με σάλτσα και χοντρά μακαρόνια

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνω τον κιμά 500 γρ. με 2 φέτες ψωμί μουλιασμένο και τριμμένο, κρεμμύδι τριμμένο, σκόρδο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη λίγο ούζο, κύμινο, λάδι. 
Πλάθω κεφτεδάκια, τα περνάω από το τηγάνι και τα ρίχνω σε φαρδιά κατσαρόλα σε σάλτσα με 3 ντομάτες περασμένες στο μούλτι, μια κουταλιά πελτέ, αλάτι, πιπέρι, κύμινο και μια τσιμπιά ζάχαρη και τα σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρω με χοντρά μακαρόνια!!