Κεφτέδες με σάλτσα και χοντρά μακαρόνια



ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνω τον κιμά 500 γρ. με 2 φέτες ψωμί μουλιασμένο και τριμμένο, κρεμμύδι τριμμένο, σκόρδο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη λίγο ούζο, κύμινο, λάδι. 
Πλάθω κεφτεδάκια, τα περνάω από το τηγάνι και τα ρίχνω σε φαρδιά κατσαρόλα σε σάλτσα με 3 ντομάτες περασμένες στο μούλτι, μια κουταλιά πελτέ, αλάτι, πιπέρι, κύμινο και μια τσιμπιά ζάχαρη και τα σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρω με χοντρά μακαρόνια!!


Credits:
Σούλα Λεβέντη