Πανεύκολο γλυκό φράουλας



ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


Πολύ γευστικό! Πολύ δροσερό! Πολύ εύκολο γλυκό Φράουλας!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ
Μουσκεύουμε σε φρέσκο κρύο γάλα μπισκότα πτι Μπερ και τα βάζουμε στο ταψί η πυρέξ ή και τσερκι (26 ν) σε δύο σειρές.
Χτυπάμε 2 φακελάκια γκαρνί σκόνη όπως αναγράφει η συσκευασία η εάν θέλουμε χτυπάμε 300 γρ τυρί Φιλαδέλφεια.
Την βάζουμε πάνω στα μπισκότα, την ισιωνουμε απαλά και το βάζουμε ψυγείο να παγωσει καλά.

ΣΩΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ:
Πλένουμε 15 φράουλες και τις κόβουμε στα 4 και τις βάζουμε σε ένα μπολ με 2 κ.σ. ζαχαρη και το χυμό μισό λεμονιού.
Τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 20 λεπτά.
Στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι και τις βράζουμε να μαλακώσουν.
Αφήνουμε να κρυώσει και στην συνέχεια το χτυπάμε στο μουλτι η εάν δεν έχουμε μουλτι το φτιάχνουμε με το χέρι με σύρμα.
Αφήνουμε να κρυώσει βγάζουμε το γλυκό από το ψυγείο και το ρίχνουμε πάνω στην σαντιγύ.
Κόβουμε φράουλες και βάζουμε όρθιες στα πλαϊνά.
Και στην μέση το γεμίζουμε με ολόκληρες.
Το βάζουμε στο ψυγείο.
Κάνουμε το ΖΕΛΕ 2 φακελάκια όπως αναγράφει η συσκευασία και το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει ελαφρώς.
Βγάζουμε το κρύο γλυκό από το ψυγείο και με πολύ προσοχή ρίχνουμε το ζελέ πάνω.
Και φυσικά στο ψυγείο ξανά μέχρι να σταθεροποιηθεί το γλυκό.